Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Sari Tervo

19.08.2015 22:17
Aurinkoiset terveiset Tipasojalle! :) Terveisin Airin tytön tyttö

Vastaus:

kiitos samoin teille

Nimi: Vastaaja
Kotisivut: http://kysypois.suntuubi.com/

29.07.2015 09:05
Onko mielessäsi askarruttava kysymys eläimistä tai luonnosta? Voit kysyä sen Kysy pois! sivustolla. Tervetua vierailemaan!
~Vastaaja

Nimi: Jamppa

25.05.2015 04:33
Hyvät kesät teidän poppoolle. Mukava lukea kun mies jaksaa kirjottaa.

Vastaus:

kiitos,samoin teille rattoisia kelejä,vaikka eipä tuo aurinko paljoa näyttäydy.

Nimi: jupiteenus

06.03.2015 19:34
hyvä kari kun taas kirjoittelet blogiisi
tarinoita on mukava lueskella
hyvää kevättä

Vastaus:

jotain tässä joiutessa,kiitosta vain,hyvää kevään jatkoa

Nimi: Jamppa

16.09.2014 05:17
Terve, vieläkö kari on kerenny harrastamaan tai koiria käyttämään tänä syksynä? Tuli mieleen kysellä kun ei ole mies sivuilla paljon kirjoitellut, että onhan kaikki kunnossa?

Vastaus:

terve aan jamppa ja mukava kun jaksat muistella.Kyllä tässä on harrastuksia hoideltu,eilen jänisjahdissa ja yksi pupu reppuun,tosin koira otti sen kiinni,oli vaivanen jussi.Hirven pyynti on hiukan takunnu kun ei ole lumi maassa,näkyisi hukkien jälet ettei koiria ihan suoraan niitten eeen löysää.Niin olen suunnitellut jos alkais kasvattamaan susia varten verikoiria,jotka ottais niitä kiinni ja tappais ne miun puolesta kun ei tuo valtiovalta näy tekevän asioitten eteen paskaakaan,mitä nyt suunnittelevat kenties koirilla metästyksen kieltoa.Kaikki on ihan okei,hiukan iän tuomaa kolotusta ei sen kummempaa,terveiset sinulle ja hienoja jahtipäiviä tälle loppukaudelle,Kari

Nimi: Sari

13.07.2014 09:01
Moi Kari ! Vihdoin pääsin nämä sinun kotisivut katsomaan :) Komeita koiria sulla :) Hyvää Kesänjatkoa ! T. Sari ja Henkka

Vastaus:

myöh'iset kiitokset kehuista,nykyään käyn niin harvoin n'illä sivuilla,hyvää kesää,moi.

Nimi: Jamppa

20.04.2014 07:15
Mitteepä Karille kuuluu? Ei ole mies paljoa kirjoitellu juttuja. Hyvää kevättä teille!

Vastaus:

ollaan sairasteltu,leikkauksia ja hautajaisia,ei ole oikein inspiraatioita kirjoittaa,vaan kiitos siulle ja hyvää kevättä.

Nimi: Jenny W.
Kotisivut: http://tuulenlaakso.suntuubi.com/

04.01.2014 10:00
Tervetuloa Tuulen Laakson Kenneliin&Hoitolaan Tämä on hyvä koti koiralle, joka on kokenut kovia, tai jotka tarvitsevat paikkaa. Kennel sijaitsee pienessä kylässä, metsän vieressä. Yritämme ottaa kaikki, jotka tarvitsevat paikkaa, mutta akuutit otamme heti, ainakin sijaishoitoon hetkeksi. Toimimme myös eläinlääkäriasemana, joka on erikoistunut pelkkiin koiriin. Ammattitaitoa on kunnolliseen hoitoon.

Jos sinun ei ole mahdollista ottaa omaa koiraa, tarjoamme myös hoitokoiria päteville hoitajille, jotka osaavat pitää huolta koirista. Tervetuloa, teemme tämän koirien puolesta.

* Jenny W.

Hyvää uutta vuotta!

Nimi: Sako

24.12.2013 17:07
Hyvää Joulua!

Vastaus:

kiitosta vaan,sitä samaa sulle näin myöhästyneenä tulee.

Nimi: Jamppa

21.12.2013 07:57
Hyvät Joulut koko porukalle!

Vastaus:

kiitos,sitä samaa teille ja uutta vuotta

Nimi: huru-ukko

25.11.2013 22:24
kahtoko kari hukkamies dokumentin? sinähi olit peässy filimille...

Vastaus:

enpä joutanut kattoa kyseistä pätkää eikä sen puoleen ronkainen ees kysynyt meitin lupaa siihen filmimateriaaliin mikä oli kuvattu miun pihalla,siis kyse oli julkisesta esityksestä,kiitos kommentista ja hyvää talven jatkoa.

Nimi: Inkku
Kotisivut: http://cubo.suntuubi.com/

15.11.2013 06:45
Ihania koiria. Pidin erityisesti noista suomenajokoirista. Itse omistan Beaglen.

Vastaus:

kiitos kommentista,koiramme on meidän lapsia ja perheen jäseniä,eikä mitään tavaroita tai esineitä niinkuin laki ne määrittelee.Beaglet on ihan saman arvoisia kuin mikä tahansa koirarotu,eli kaikilla koiruuksilla sykkii rinnassa rehellinen,kaiken hyvyyden isännille antava sydän,hyvää vuoden loppua ja alkavaa uutta vuotta.

Nimi: Eräilijä

26.10.2013 12:35
Mikset kari kirjoittele enää blogiin? Mukava niitä oli lueskella...

Vastaus:

Syynä on yksistään että mulla meinaa olla ajan puute,pitäisi olla 30 tuntia kellossa aikaa,en ole juuri hirvimetällekkään kerennyt,saati pupuja jahtaamaan,on ollut nuita projekteja koko vuodelle ihan liikaa,mutta kenties kun kaamos pakkasineen saapuu tänne miunkin kairaan,niin jospa sitten hiukan helpottaa ja löytyis aikaa teille,jotka olette kiinnostuneet miun jorinoista.eli kiitän kaikkia teitä ja toivon hyvää jahtirikasta salojen antia ja komeita hetkiä tapion tarhoissa,palataan talvella kirjoitusten kera.

Nimi: Jamppa

16.10.2013 21:31
Mukavaa kun oot ilmestyny taas sivuille! Toivotaa et saahaa lukea hyviä juttuja tässä syksyn mittaa. Ja pitkiä haukkuja sinne saloille. Toivotaa ettei brysselin lemmikit haittaa harrastuksia!

Vastaus:

kiitos jamppa,kuten olet varmaan huomannut,olen joutunut laittamaan joittenkin paskan jauhajien takia estoja tähän vieraskirjaan kirjoittamiselle,vaan asialliset kommentit on tervetulleita.mitä tulee kirjoituksiin,niin kuhan saadaan tämä jahtikausi putkeen,niin jospa on jotain kirjoitettavaa esim.hirvikoiran haku keskeltä pantasuden laumaa,haukkumassa hirveä,hyvää syksyn jatkoa,Kari

Nimi: jere

01.10.2013 08:04
hienot sivut ja hyvää syksyä

Vastaus:

nöyrät kiitokset kehuista,samoin sulle leppoisia ruskapäiviä

Nimi: MATTI RONKAINEN

30.09.2013 17:57
Hei KARI TUSKALLE 2 KAATOA LAUVANTAINA ON muuten tuska HIRVELLE TUSKA !

Vastaus:

net on riistan tappokoneita nämä ontuvan koirat,en muuten näin kehuisi vaan kun nuo toiset immeiset niin väittää,hyvää syksyn jatkoa.

Nimi: Helena

06.09.2013 07:35
Huomenta,kirjoitan minäkin täältä `kivikylästä` tähän pienen tiedotuksen kun näkyy tuo mittari pyörivän niin nopeasti, että varmaan joku étsii jotakin..?Tulossa lähiaikoina(kunhan puolukat on poimittu)näillä sivuilla Helenan kolumni, tai pelkästään vaan minunkin omat muistelmat!!!Palataan ihan pikkusen ajassa taaksepäin..vaikka siihen aikaan kun Tipaksellakin ruvettiin suorittamaan ihan "normaalia liikennevalvontaa" tai kenties vielä pikkusen kauemmaksi ! Siihen aikaan vaikka kun meidän kylän ajokoiraporukan "SUSIPUHELIMEEN" soitetut soitot menivätkin vielä Susi-Tikkusen paskaseen housuntaskuun !!!! Ja tie sonnalla rällättiin kertomaan susi-havaintoja ja purettiin muitakin SUSI-huolia meidän pirtinpöydässä !!!Ei siinä akkaparka joutanut paljo päiväettoneita ottamaan saatikka viikonlopulla (joku akka sentään kulkee vielä "palkkatyössäkin"Tipaksen ulkopuolella) pitkään nukkumaan, kahvia sitä piti olla pöytään jatkuvasti rustaamassa!Vaan nyt siellä on Herran Kukkarossa !Järjestystä ja kaikenlaista kurittomuutta tarkkaillaan oikein sanoisinko jopa sotilaalisesti...Ihanan TURVALLISTA !! Mutta mutta kyläläiset:nyt kun tulee taas pimeet yöt, niin pankaapa ne avaimenne uuteen piiloon (ei mihinkään vanahaan repun reuhkan sivutaskuun !Ei meilläkkään heilu enää hirvensarvessa ovenpielessä, vaan uus paikka piti miettiä...on sinne semmosia "valtuuksia" meijän kylälle myönnetty että liekkö Sotkamon poliisillakaan !! Hirvittää vähä se asia..
Mutta lyhyestä virsi kaunis, niin se on että HYVÄT YSTÄVÄT ON JA PYSSYY JA KIEROJA KAVEREITA EI TARVITAKKAAN !!! JA EIHÄN SIITÄ KIEROSTA PUUSTAKKAAN OO KURKIHIRREKSI !!! Palaillaan ja lauletaan KORKEELTA ja KOVAA !!! Hyvää syksyä kaikille ja ajokoirille (muillekkin) korkeimman siunausta! Paria omistajjaa sais kyllä vaikka susi purra sieltä p......tä!

Nimi: Jani
Kotisivut: http://ketturinne.suntuubi.com/

21.06.2013 09:31
Hyvää juhannusta! Kohta on taasen syksy ja pääsee koiria ulkoiluttamaan.

Nimi: Sirpa Kukkonen

11.06.2013 13:13
Moi! Facebookissa esiintyy sinun nimellä henkilö Kari Tikkunen Kari. Haluan vain varmistaa että olet tietoinen asiasta, kirjoittelee moniin ryhmiin ja esiintyy sinuna. Naamakuvaa ei ole uskaltanut laittaa. Laita tämä viesti julkiseksi,oletko se sinä vai et. Terveisin ajokoiraharrastaja.

Nimi: Jamppa

05.06.2013 10:10
Tarkeneekos Tipaksella? Meilä täälä kaakossa pittää melkosta hellettä, niin ettei paljon auringossa viihy.

Nimi: ipe

19.04.2013 20:26
Tere olipa kiinnostavat jutut/sivut.

Nimi: Juhani Ronkainen

17.04.2013 10:09
Terve kai muistat minut olin kajaanin Kaupungilla töissä Vesa Nurmen työkaverina sulla oli se traktori kaivuri. Sattumalta katsoin noita suitappo juttuja ja sun nimesi oli tuttu.

Nimi: Hannu Siipola
Kotisivut: http://hannusiipola.fi/

16.04.2013 21:56
Olet oikealla asialla Kari. Hyvä kun tulit televisioon. Terveisiä Kiimingistä

Nimi: vieno

14.04.2013 08:30
onko ne sudet ja hirvet karia pahoin pidelleet kun olet sairastellut

Nimi: Mehtämiehen alku.

08.04.2013 18:47
On kyllä kiva lukea noita tekstejäsi. Toivottavasti joskus kirjoitat vielä niitä lisää. Hyviä kevät päiviä sinne!

Vastaus:

Sinulle myös vastaan metsämiehen alulle,juttuja tulee näkymään,kunhan tässä saan nuo pakolliset kuviot käsistä pois,vesisadetta kuunnellen,hienoja kevään päiviä sinulle,Kari

©2019 Kennel Ontuvan - suntuubi.com